• Senaste nytt

EN DAG PÅ PROJEKTET

Din volontärperiod inleds med en introduktionsvecka i Ubud på Bali. Där får du lära dig dina arbetsrutiner, schema och annan praktisk information. Ni kommer också att åka ut på olika utflykter runt Bali, samt lära er lite grundläggande språk, seder och bruk. Vecka två börjar du undervisa på skolorna.

Ni kommer att inleda de flesta av dagarna omkring klockan nio på förmiddagen, med förberedande och planering av lektioner. Undervisningen på skolan sker oftast på eftermiddagen, mellan 13-17. Detta kan dock skifta något beroende på vilken tid på året du befinner där.

Det här är ett populärt projekt och du kommer att stöta ihop med många andra volontärer från olika länder, som är i samma situation som dig.

När du är ledig

Ubud har ett rikt och brett utbud där du kan hitta det mesta. Det finns massvis med affärer, och shoppingmöjligheter.

När du har tröttnat på alla försäljare, så kan du vandra upp mot de fantastiska risterasserna som ligger bara ett stenkast från ditt boende. Här hittar du lugnet och utgör en behaglig kontrast jämfört med den hektiska och trafikerade stadsbilden. Om du vill ha en utmaning så kan man bestiga de två vulkanerna Mount Batur och Gunung Agung som ligger ca två timmars bilfärd från Ubud.

Bali har en rad fantastiska stränder som pryder dess kuststräcka. Även de små men berusande vackra och bilfria Gili-öarna är ett populärt utflyktsmål när man bara vill ha det lugnt och skönt. Dessa paradisöar ligger endast en timmes båtfärd från Bali.

 

Kommentarer inaktiverade.