• Senaste nytt

EN DAG PÅ PROJEKTET

Din volontärperiod inleds med en introduktionsvecka i Ubud på Bali. Där får du lära dig dina arbetsrutiner, schema och annan praktisk information. Ni kommer också att åka ut på olika utflykter runt Bali, samt lära er lite grundläggande språk, seder och bruk. Efter introduktionsveckan så åker ni ut till Nusa Penida till ert boende.

Ni kommer att inleda de flesta av dagarna omkring klockan nio på förmiddagen, med arbete på sköldpaddsprojektet. Undervisningen på skolan sker oftast på eftermiddagen, mellan 14-17.

Det här är ett relativt nytt men populärt projekt, och du kommer stöta ihop med många andra volontärer från olika länder, som är i samma situation som dig.

När du är ledig

Det finns några helt fantastiska stränder på Nusa Penida, som dessutom är nästan helt orörda. Resten av öns natur, är precis som stränderna, vilda med få besökare. Det finns mindre samhälle, men någon större stad existerar inte.

Vill du känna lite puls så kan man ta båten över till Bali eller de små men berusande vackra och bilfria Gili-öarna. Dessa paradisöar ligger endast trettio minuters båtfärd från Nusa Penida.

Kommentarer inaktiverade.