• Senaste nytt

EN DAG PÅ PROJEKTET

Dina arbetsuppgifter kommer att variera beroende på behov och säsong. I normala fall så har du ett sexdagarsschema. Du kommer alltid ha minst en dag ledigt i veckan. Vissa helger så finns det möjlighet att vara ledig både lördag och söndag

En vanlig dag så kommer du att börja med frukost runt 7.30, sen jobbar du mellan 9 och 12, lunch mellan 12-13, och jobbar sen fram till 16 ungefär. Någon eller några dagar i veckan så kommer du att jobba nattetid på stranden. Då delas man upp i team där man jobbar i tretimmarspass där första gruppen går på passet runt 19.00 och sista gruppen går av passet ca 05.00 på morgonen.

Men var beredd på flexibilitet, det kommer finnas dagar då du jobbar kortare men också längre.

När du är ledig

Playa Camaronal är en av de mest isolerade men också en av de allra vackraste kuststräckorna längs hela Peninsula de Nicoya. Den magiska stranden är oftast öde på grund av det otillgängliga läget med gröna frodiga kullar på båda sidor om den halvcirkelformade bukten. Det här är äkta vildmark, långt ifrån nattklubbar och shoppingcenter. Det finns inte ens en livsmedelsbutik, så ta med allt du behöver innan du lämnar civilisationen.

Surfare lockas hit av vågor i världsklass som bäst kan beskrivas som en brädkonstnärs våta dröm. Är du en erfaren surfare så kommer du att känna smaken av paradiset. Är du nybörjare, var försiktig, strömmarna är starka!

Från stranden så breder sig en fantastisk natur ut sina vingar, och inbjuder till vandringar och upptäcksfärder.

Läs en bok, samla snäckor, spela fotboll, umgås med andra volontärer, eller bara njut, av tystnaden, i en hängmatta, på stranden, var som helst där du lägger din hatt.

 

Kommentarer inaktiverade.