• Senaste nytt

BOENDE & MAT

De första sju dagarna så kommer du att bo hos en lokal familj i den lilla byn där projektet är beläget. Detta kan vara lite nervöst och pirrigt den första dagen, men det är ett fantastiskt sätt att verkligen lära känna, både människorna, men också en annan kultur och livstil, jämfört med din egen vardag här hemma. Här får du ett eget rum där du har möjlighet att vara ifred när du känner behov av det.

Efter en vecka så har du möjlighet att flytta över till ett flerbäddsrum i baslägret. Baslägret är också ett hostel, och här kommer du att få träffa andra volontärer och backpackers från alla delar av världen.

I lägret, som är beläget mitt i regnskogen, finns exempelvis elektricitet, projektor för filmkvällar, volleybollplan och ett kök som man är fri att nyttja.

Frukost, lunch och middag ingår alla dagar i veckan under din volontärperiod. Maten är kontinental och du kommer känna igen det mesta.

Blir du sugen på något annat så finns det både en bar och en liten mataffär där du kan handla frukt, godis och andra varor ur bassortimentet.

 

Kommentarer inaktiverade.