• Senaste nytt

Varför välja landofhope?

OBS! Landofhope tar ett kort bokningsstopp för att vässa våra miljökrav ytterligare. Vårt mål är att alla våra resor ska vara kopplade till ett specifikt djur eller miljöprojekt i det landet man åker till. Vi är snart där. Vi vill även att alla våra äventyrsresor ska vara designade på ett så hållbart sätt som möjligt. Vi vill helt enkelt att våra resor ska vara framtidens resor. Vi är snart där. Håll ut. Så nedanstående information är med andra ord inte aktuell i nuläget.

Vi kommer aldrig att erbjuda hundratals volontärprojekt eller äventyrsresor. Vi kommer inte heller att erbjuda dig de mest bekväma och tillrättalagda resorna. Vad vi däremot vill erbjuda, är en upplevelse som du kommer att minnas i resten av ditt liv.

”Vi vill få dig att förstå det trolska i att få vandra i Afrikas hjärta, de mytiska och legendariska månbergen, att inte bara besöka det väldiga Amazonas, utan också få andas och leva där, vakna upp i Costa Ricas djupa regnskog till det omisskännliga ljudet från skrikapornas läte, upptäcka Himalayas och Andernas svårgreppbara väldighet, eller bara ta hand om en herrelös loppbiten hund. I det lilla finns det stora..”

Vi har besökt alla de platser och projekt som vi har i vårt program, vi vet att de håller hög kvalitet och är alla handplockade för att de överensstämmer med våra värderingar och visioner.

 Trygghet för våra resenärer är den viktigaste komponenten som vi alltid sätter i första hand. Även om våra resor tar dig till sällan besökta platser så har säkerheten runt arrangemanget högsta prioritet. Våra guider och expeditionsledare har alla adekvat utbildning och mångårig erfarenhet av de resor som vi tillhandahåller. När du arbetar som volontär så har du alltid en volontärkoordinator som du när som helst kan kontakta på plats i respektive land. Du kan också när som helst kontakta oss på landofhope under din resa om du har frågor, funderingar eller bara vill ha tips på utflykter under eller efter din volontärperiod.

Miljön är en av våra viktigaste hörnstenar i våra resor och har du läst så här långt så tror vi att du har samma inställning.

Alla våra resor, inkluderat äventyrsresorna har en springande punkt, och det är att belysa och uppmärksamma framtidens största utmaning, att skydda vår miljö och de vilda djur som lever i den. Vi vill inte enbart att du ska få en fantastisk djur och naturupplevelse, vi vill också att din resa ska bidra med ekonomiska resurser till bevarandet av jordens viktigaste komponent, dess flora och fauna.Läs mer om detta på hållbar turism.

Servicen är ett ord som vi placerar bredvid stolthet. Vi har som mål att erbjuda dig det lilla extra. Information om det där lilla tehuset längs Everestleden, restaurangen vid Språkskolan i Samara, eller det bästa gymmet i Ubud på Bali. Dina frågor och funderingar sätter vi en heder i att försöka besvara.

Skräddarsydda resor. Har ni egna tankar och funderingar på hur en drömresa ska se ut så? Då har ni kommit rätt. Berätta om era drömmar, så ska vi göra allt för att förverkliga dem.

Certifikat. Efter avslutad volontärperiod så får du ett personligt certifikat från landofhope som ett bevis på att du har bidragit med din tid, ditt hjärta, dina pengar och ditt engagemang.

 Priset. Sist men inte minst. Det behöver inte kosta en förmögenhet att uppleva fantastiska resor. Många av våra resenärer är unga människor med en tight budget. Vi vill ge dem en rimlig lösning till ett magiskt äventyr. Vi på landofhope rekommenderar att man som resenär noggrant jämför med andra operatörer inom alla aspekter innan man bestämmer sig för att åka till andra sidan jordklotet. 

Kommentarer inaktiverade.