• Senaste nytt

Så bokar du

Så här bokar du din resa. Det första du gör är att kontakta oss genom att ringa eller maila till landofhope och berättar vilken resa du är intresserad av och vilket datum du vill åka. Vi kontrollerar om det finns plats, och kontaktar alltid dig inom 24 timmar.

Ibland så kan dock tidsskillnader och pågående äventyrsexpeditioner göra att det tar lite längre tid innan du får ett definitivt besked om just din resa är tillgänglig på det aktuella datumet. När du fått besked om att det finns platser kvar så gör du en preliminär bokning genom att fylla i vårt kontaktformulär.

Observera att bokningskoden som du behöver fylla i på formuläret finns under bildspelet på varje individuell resa!

När du har gjort det så har du säkerställt en garanterad plats på den aktuella resan. Några dagar senare så får du två fakturor, en på anmälningsavgiften och en på resterande belopp. Anmälningsavgiften betalar du in senast tio dagar efter att den har landat i din brevlåda. Den är alltid på 10 % av totalbeloppet. När du har betalt anmälningsavgiften så har du officiellt bokat din resa.

Slutfakturan på resterande belopp betalar du in senast trettio dagar innan avresa. Nu är din resa bokad och bekräftad.

Det går att oftast att boka en resa med kort varsel, det vill säga mindre än fyra veckor innan avresa. Då får du en faktura på hela beloppet direkt som ska betalas in senast tio dagar efter den har anlänt. När du har betalat in slutfakturan så kommer vi att skicka ut både bokningsbekräftelse och all nödvändig reseinformation om just din resa via mail.  

 

Lathund för bokning av resa:

  1. Ring eller maila oss.
  2. Fyll i vårt bokningsformulär.
  3. Betala in anmälningsavgiften senast tio dagar efter att den har landat i din brevlåda för att din plats ska vara garanterad.
  4. Betala in slutfakturan 30 dagar innan avresa.
  5. Skriv ut och läs igenom bokningsbekräftelse och din personliga reseinformation. Se till så att allt stämmer.
  6. Sen är det bara att ladda inför ditt stundande äventyr!!

 

Kommentarer inaktiverade.